Waveboat Romania

Proiectul Waveboat Romania a pornit de la pasiunea noastra pentru universul nautic, dar si de la nevoia pe care noi, cei din echipa, am intampinat-o atunci cand un simplu jet-ski a devenit neincapator pentru iesirile cu famila sau cu prietenii.

Atunci ne-am dorit sa impartasim aceasta solutie unica si altora ca noi si ne-am hotarat sa importam in Romania, ca reprezentant oficial, SEALVER Waveboats.

 

De ce SEALVER Waveboats ?!

 

1. Originalitate.

Un concept inovator si un design lucrat cu un dublu obiectiv: performanta si convivialitate.

 

2. Versatilitate.

Un adevarat 2in1, Wave-Boat iti ofera adrenalina jet-ski-ului si confortul barcii (pana la 10 persoane la bord in functie de model).


3. Manevrare imediata.

Mai putin de 30 de secunde pentru a detasa jet-ski-ul de carena si a profita din plin de ambarcatiune, în timp ce pasagerii se bucura de timpul petrecut la bord (flotabilitatea perfecta a carenei fara jet-ski).


4. Compatibilitate.

Wave-Boat este compatibil cu toate* jet-ski-urile marcilor YAMAHA, SEADOO si KAWASAKI datorita truselor de compatibilitate personalizate SEALVER (*consultati-ne pentru exceptii).


5. Siguranta sporita.

Fara elice (jet-ski-ul este motorul barcii), deci risc de ranire scazut.


6. Convivialitate.

Distractie si familie, numeroasele echipamente sportive ale Wave Boat va vor permite sa va bucurati de activitatile acvatice preferate precum Flyboard, Wakeboard, Flyfish si Jet-ski.


7. Adaptabilitate.

Aprobata ca barca de categoria C (normalizare CE pentru a naviga pe toate apele europene), Wave-Boat poate naviga oriunde li se permite barcilor.


8. Exclusivitate.

SEALVER este designerul si producatorul Wave Boat, prima barca propulsata de un jet ski (patentata de aproape 15 ani).

SEALVER este o companie 100% franceza. Toate barcile Wave sunt complet proiectate si fabricate în fabrica sa franceza si distribuite in Romania, prin unic reprezentant—WaveBoat Romania.