FX CRUISER HO
Alezaj X Cursă:
88 mm × 78 mm

Cu FX Cruiser HO, faci un salt în față către confort și stil de croazieră. Grafica remarcabilă reimaginată în culoarea Light Gray Metallic te va scoate în evidență, în timp ce combinația amețitoare a motorului Yamaha de mare putere, a cocăi pentru pilotare lină și a sistemului revoluționar de control RiDE® îți va aduce performanțe de neegalat și îți va lărgi orizontul de pilotaj.

EXTINDE-ȚI ORIZONTURILE.

Simte puterea noului motor HO de 1.898 cmc. Explorează manevrabilitatea agilă și sigură a designului elegant al cocăi, cuplat cu o punte ușoară NanoXcel2®, nivelul revoluționar de control intuitiv oferit de sistemul nostru exclusiv RiDE®, precum și sistemele ingenioase de control electronic și interfața îmbunătățită a ecranului. Nu va mai fi cale de întoarcere!

Călătoria ta de descoperire continuă pe măsură ce explorezi remarcabilul ecran nou-nouț de 7 inchi Connext® cu moduri de securitate și de control îmbunătățit al condusului, sistemul de echipare adaptivă și o serie de alte caracteristici: platformă la pupa extinsă, înclinare reglabilă direcție, șa Cruiser pentru 3 persoane, eclise retractabile – pe scurt, un univers al plăcerii croazierelor.

Formă aerodinamică

Coca eficientă a acestui model FX taie apa, oferind stabilitate în orice aventură în larg. Extrem de rigid și puternic, oferă acestor vehicule performanță extraordinară pe apă cu accelerație uimitoare, viteză maximă mai mare, economii mai substanțiale și mult mai mult confort. Combină acest model cu o punte ușoară NanoXcel2® și vei avea tot ce îți trebuie pentru aventuri incredibile.

Lux, confort, sistem de drenare a apei pentru suporturile pentru picioare și o reîmbarcare mult mai ușoară

De la coloana de direcție cu înclinare reglabilă în patru pași până la scaunul luxos pentru trei persoane; de la punctele de ancorare practice de pe ghidon la platforma de mari dimensiuni pentru înot, cu o treaptă mai comodă, mai lată, mai adâncă și mai confortabilă și cu mânere duble de reîmbarcare, acest model FX Cruiser îți oferă tot ce ai nevoie. Are chiar și un sistem de drenare a apei pentru suporturile pentru picioare, o premieră în domeniu.

Moduri îmbunătățite de control al acționării

Experiență de pilotaj intuitivă prin intermediul noului afișaj Connext®, prevăzut cu modurile de control îmbunătățit al acționării: Economic, Remorcare, Performanță, Confort și Personalizabil. Ultimul vă permite să prestabiliți o limită de viteză maximă și o curbă de accelerație, ceea ce îl face partenerul perfect pentru utilizatorii începători. Setează o viteză constantă în călătoriile mai lungi, pentru economie maximă.

Motor DOHC de 16 V și 1.898 cmc, cu randament ridicat

Puterea generată de motorul de 1.898 cmc cu randament ridicat este uimitoare, iar pompa cu jet Hyper-Flow, cu elicea sa cu 3 pale, o transformă într-o accelerație cu adevărat electrizantă. Unitatea electronică de injecție (EFI) garantează faptul că puterea este generată constant, precum și că motorul funcționează eficient și economic, chiar dacă folosești combustibil normal, fără plumb.

Afișaj tactil color de 7 inchi

Vezi imaginea de ansamblu complet color pe cel mai mare ecran pe care îl oferim la un WaveRunner. Este echipat cu hărți GPS și completat cu sincronizare pentru smartphone.

Spații de depozitare cu 30% mai mari pentru aventuri și mai palpitante

Am proiectat un spațiu de depozitare cu acces ușor și cu 30 % mai încăpător pentru cele mai recente modele FX, ca să pornești în aventuri mai îndelungate, în locuri mai îndepărtate. Pretutindeni există soluții de depozitare practice, inteligent integrate: un torpedo foarte mare și rezistent la apă, un spațiu generos de depozitare sub scaune, la prova și etravă.

Sistem de securitate unic, ușor de utilizat

Datorită acestui sistem inovator nu mai trebuie să îți mai faci griji pentru telecomanda separată – doar folosește un cod PIN pentru a seta și dezactiva sistemul de securitate și modurile de control cu o atingere a ecranului de afișare Connext®.

Sistemul audio integrat îți duce melodiile preferate în larg

Bucură-te de un sunet deosebit al difuzoarelor, în timp ce designul lor se îmbină perfect cu liniile modelului WaveRunner. Boxele sunt poziționate ideal în praguri și controlate de la un panou ușor de accesat, lângă ghidon. Un regulator de joasă tensiune este montat pentru a proteja bateria.

Du-ți aventura într-o direcție nouă

Bucură-te de călătorii mai lungi și mai incitante cu ajutorul sistemului Cruise Assist care îți permite să ai parte de confort sporit. Schiorii nautici sau utilizatorii de wakeboarduri vor iubi viteza constantă, furnizată cu efort minim. Modul No Wake îți permite să mergi oriunde, explorând cu ușurință porturi sau golfulețe ascunse și silențioase.

Control complet, efort minim

Sistemul nostru sofisticat de control electronic te va uimi cu caracteristicile sale inteligente. Utilizează Cruise-Assist pentru a seta și menține vitezele exacte, modul No Wake cu 3 poziții ce permite navigarea prin zonele cu limite reduse de viteză și asistarea electronică a marșarierului și T.D.E. (control direcțional al tracțiunii) pentru manevrare și andocare la viteză foarte redusă.

Sistemul RiDE® (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics – Marșarier cu sisteme electronice de decelerare intuitivă)

Noul sistem revoluționar RiDE® transformă plăcerea condusului, oferind încredere oricărui pilot, indiferent de experiența acestuia. Nu trebuie decât să tragi maneta de accelerație spre dreapta pentru a te deplasa înainte și a accelera și spre stânga pentru a încetini sau pentru a te deplasa în marșarier. Da, este chiar atât de simplu!

FX CRUISER HO

Culori:
Light Gray Metallic
Tip motor:
1.9 Liter High Output, 4 timpi, 4-cilindri
Sistem de ungere:
Carter umed
Compresor de supraalimentare:
Nu
Capacitate cilindrică:
1.898 cmc
Alezaj X Cursă:
88 mm × 78 mm
Compresie:
11.2 : 1
Tip pompă:
Debit axial de 155 mm
Combustibil:
Benzina obişnuită, fără plumb
Sistemul de alimentare cu combustibil:
Injecţie electronică de benzină
Capacitate rezervor combustibil:
70 l
Capacitate ulei:
5,3 l
Lungime:
3,58 m
Lăţime:
1,27 m
Înălţime:
1,23 m
Greutate fără sarcină (kg):
380 kg
Capacitate persoane:
1-3 persoane

Trimite mesajul tau:


    Waveboat.ro