FX SVHO
Alezaj X Cursă:
86 mm × 78 mm

Zâmbiți larg în timp ce îți pui inima în mișcare și cucerești valurile cu cel mai recent FX SVHO în culoarea impresionantă Black Solid. Pregătește-te de aventuri în lux și performanțe pline de adrenalină, cele două laturi distincte ale acestui excepțional și puternic WaveRunner de turism cu 3 locuri.

SUPRAALIMENTEAZĂ-ȚI AVENTURA.

Nu trebuie să faci compromisuri în ceea ce privește confortul sau performanțele. Motorul SVHO supraalimentat, împreună cu coca eficientă, reprezintă o combinație imbatabilă – putere uniformă și impresionantă completată de agilitatea și stabilitatea la manevrare și de un confort maxim în timpul pilotării.

Tehnologia de ultimă generație și inovația se regăsesc pe deplin în acest design uimitor – cu sistemul nostru de control revoluționar și intuitiv RiDE®, sistemul electronic de asietă adaptiv, Cruise Assist și funcția de securitate integrată. FX SVHO este echipat acum și cu un sistem audio integrat, astfel încât să poți asculta cu stil melodiile preferate de vară.

Sistemul RiDE® (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics – Marșarier cu sisteme electronice de decelerare intuitivă)

Noul sistem revoluționar RiDE® transformă plăcerea condusului, oferind încredere oricărui pilot, indiferent de experiența acestuia. Nu trebuie decât să tragi maneta de accelerație spre dreapta pentru a te deplasa înainte și a accelera și spre stânga pentru a încetini sau pentru a te deplasa în marșarier. Da, este chiar atât de simplu!

Sistem de securitate unic, ușor de utilizat

Datorită acestui sistem inovator nu mai trebuie să îți mai faci griji pentru telecomanda separată – doar folosește un cod PIN pentru a seta și dezactiva sistemul de securitate și modurile de control cu o atingere a ecranului de afișare Connext®.

Sistemul Multi-Mount pentru accesorii

Nu-i așa că ți-ar plăcea să poți lua cu tine accesoriile preferate atunci când pleci să petreci o zi pe apă? Sistemul cu mai multe monturi îți permite să iei dispozitivul GPS/de localizare a peștilor. Sau poate camera GoPro. Sau chiar și o ceașcă de cafea… montată în siguranță pe caroseria superbă a FX.

Spații de depozitare cu 30% mai mari pentru aventuri și mai palpitante

Am proiectat un spațiu de depozitare cu acces ușor și cu 30 % mai încăpător pentru cele mai recente modele FX, ca să pornești în aventuri mai îndelungate, în locuri mai îndepărtate. Pretutindeni există soluții de depozitare practice, inteligent integrate: un torpedo foarte mare și rezistent la apă, un spațiu generos de depozitare sub scaune, la prova și etravă.

Motor DOHC, supraalimentat, de 16 V și 1.812 cmc

Puterea generată de uimitorul motor SVHO® (Super Vortex High Output) este constantă, în condiții de maximă flexibilitate; motorul este prevăzut cu sisteme foarte eficiente de răcire și de admisie a aerului, precum și cu structuri interne foarte robuste. Cu ajutorul pompei cu jet Hyper-Flow, puterea generată se transformă într-o accelerație electrizantă, iar sistemul electronic de injecție (EFI) oferă o generare omogenă și eficientă a puterii.

Afișaj tactil color de 7 inchi

Vezi imaginea de ansamblu complet color pe cel mai mare ecran pe care îl oferim la un WaveRunner. Este echipat cu hărți GPS și completat cu sincronizare pentru smartphone.

Confort, sistem de drenare a suporturilor pentru picioare și o reîmbarcare mult mai ușoară

De la coloana de direcție cu înclinare reglabilă, la scaunul cu 3 locuri, platforma de mari dimensiuni pentru înot cu o treaptă mai comodă, mai lată și cu mânere duble de reîmbarcare, modelul FX vă oferă un nivel de confort mai ridicat. La cele de mai sus se adaugă și un sistem de drenare a apei pentru suporturile pentru picioare, o premieră în domeniu.

Formă aerodinamică

Coca eficientă a acestui model FX taie apa, oferind stabilitate în orice aventură în larg. Extrem de ușoară și de rezistentă, oferă acestor vehicule performanțe extraordinare pe apă cu accelerație uimitoare, viteză maximă ridicată, economii excelente și mult mai mult confort.

Sistemul audio integrat îți duce melodiile preferate în larg

Bucură-te de un sunet deosebit al difuzoarelor, în timp ce designul lor se îmbină perfect cu liniile modelului WaveRunner. Boxele sunt poziționate ideal în praguri și controlate de la un panou ușor de accesat, lângă ghidon. Un regulator de joasă tensiune este montat pentru a proteja bateria.

Moduri îmbunătățite de control al acționării

Experiență de pilotaj intuitivă prin intermediul noului afișaj Connext®, prevăzut cu modurile de control îmbunătățit al acționării: Economic, Remorcare, Performanță, Confort și Personalizabil. Ultimul vă permite să prestabiliți o limită de viteză maximă și o curbă de accelerație, ceea ce îl face partenerul perfect pentru utilizatorii începători. Setează o viteză constantă în călătoriile mai lungi, pentru economie maximă.

FX SVHO

Culori:
Black Solid
Tip motor:
Supercharged 4-cylinder, 4-stroke, Super Vortex High Output Yamaha Marine Engine
Sistem de ungere:
Carter umed
Compresor de supraalimentare:
Da
Capacitate cilindrică:
1.812 cmc
Alezaj X Cursă:
86 mm × 78 mm
Compresie:
8.5 : 1
Tip pompă:
Debit axial de 160 mm
Combustibil:
Unleaded premium Gasoline
Sistemul de alimentare cu combustibil:
Injecţie electronică de benzină
Capacitate rezervor combustibil:
70 l
Capacitate ulei:
5,3 l
Lungime:
3,58 m
Lăţime:
1,27 m
Înălţime:
1,23 m
Greutate fără sarcină (kg):
396 kg
Capacitate persoane:
1-3 persoane

Trimite mesajul tau:


    Waveboat.ro