VX
Alezaj X Cursă:
82 mm × 66,2 mm

Performanță, sportivitate, confort și manevrare, combinate cu economie excepțională, întreținere redusă și o mulțime de caracteristici noi și interesante, care toate garantează poziția celui mai nou VX printre cele mai populare ambarcațiuni. În plus, are, bineînțeles, versatilitatea incredibilă pentru care este renumită gama VX, precum și un nou aspect, în culoarea Pure White Solid cu detalii Pale Cyan.

PERFORMANȚĂ DE MANEVRARE UȘOARĂ.

Cel mai recent VX, propulsat de versiunea cu randament ridicat a motorului nostru TR-1®, este o ambarcațiune personală intuitivă, ușor de utilizat, care ridică imediat nivelul de încredere, chiar și pentru piloții mai puțin experimentați. Dispune de o șa îngustă și adâncă, precum și de o zonă largă pentru picioare pentru o manevrare mai ușoară, plus tehnologia noastră revoluționară de control RiDE®.

Cu stilul elegant al punții, detaliile atractive Pale Cyan și grafica sportivă, VX oferă un pachet imbatabil pentru distracție captivantă, de calitate de primă clasă, pe apă. Explorează-l la fața locului și fii martor al capacităților care te vor face să te bucuri de fiecare călătorie.

Sistemul RiDE® (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics – Marșarier cu sisteme electronice de decelerare intuitivă)

Noul sistem revoluționar RiDE® transformă plăcerea condusului, oferind o senzație nouă de încredere oricărui pilot, indiferent de experiența acestuia. Nu trebuie decât să tragi maneta din dreapta pentru a te deplasa înainte și a accelera și pe cea din stânga pentru a încetini sau a te deplasa în marșarier.

Motor TR-1® de 1.049 cmc, cu 3 cilindri și randament ridicat

VX este propulsat de inovatorul nostru motor TR-1® de 1.049 cmc, în 3 cilindri, cu randament ridicat. Acest grup propulsor extraordinar de compact și ușor dispune de un pachet imbatabil de accelerație dinamică și putere maximă remarcabilă, alături de economie și fiabilitate. De asemenea, greutatea redusă a acestui motor oferă manevrabilitate, agilitate și echilibru superioare.

Design și grafică elegante, moderne

Am dorit ca cel mai recent model VX să arate la fel de bine precum se simte, așa că am îmbunătățit puntea superioară și am adăugat o nouă schemă de culori și grafică puternică, atractivă, care atrage atenția în timp ce te deplasezi pe apă. Arată grozav și la docuri!

Sistemul Multi-Mount pentru accesorii

Nu-i așa că ți-ar plăcea să poți lua cu tine accesoriile preferate atunci când pleci să petreci o zi pe apă? Sistemul Multi-Mount îți permite să iei cu tine boxele în călătorie. Sau dispozitivul GPS/de localizare a peștilor. Poate chiar și camera Go-Pro. Sau chiar și o ceașcă de cafea… montată în siguranță pe caroseria superbă a VX.

Spații de depozitare extinse și practice

Cel mai recent model VX dispune de un spațiu de depozitare imens, practic, inclusiv depozitare sub șa și prova, un torpedo foarte mare, etanș, și chiar un spațiu util pentru telefonul tău.

Design îngust al scaunului – mai mult confort și manevrabilitate optimă

Ambele scaune de 2 persoane, foarte confortabile, și ghidonul modelului VX sunt cele mai noi modele mai înguste, care oferă o poziție excelentă, atunci când ești așezat și în timpul pilotării. Împreună cu pragurile mai adânci, mai late, și cu mânerele cu design nou, acest lucru oferă un control excelent asupra manevrării.

Pregătit pentru sporturi nautice

Alături de excelentul motor TR-1® ușor, cu randament ridicat, modelul VX este echipat, de asemenea, cu caracteristici suplimentare care fac din sporturile nautice un vis. Valorifică oglinzile duble, de dimensiuni mari, care te ajută să vezi tot ce se întâmplă în urma ta și treapta mare de reîmbarcare și mânere ușor accesibile, care simplifică îmbarcarea și debarcarea.

Platformă spate extinsă

VX va atrage fanii sporturilor nautice și fanii croazierelor, cu șaua sa confortabilă. Platforma spate extinsă, cu treaptă de reîmbarcare adâncă, care se retractează atunci când nu este utilizată, și covorașele confortabile, rezistente la alunecare, sunt toate foarte plăcute în special după înot.

VX

Culori:
Pure White Solid
Tip motor:
4 timpi, 3-cilindri, TR-1 High Output
Sistem de ungere:
Carter uscat
Compresor de supraalimentare:
Nu
Capacitate cilindrică:
1.049 cmc
Alezaj X Cursă:
82 mm × 66,2 mm
Compresie:
11.0 : 1
Tip pompă:
Debit axial de 155 mm
Combustibil:
Benzina obişnuită, fără plumb
Sistemul de alimentare cu combustibil:
Injecţie electronică de benzină
Capacitate rezervor combustibil:
70 l
Capacitate ulei:
3,5 l
Lungime:
3,37 m
Lăţime:
1,24 m
Înălţime:
1,2 m
Greutate fără sarcină (kg):
326 kg
Capacitate persoane:
1-3 persoane

Trimite mesajul tau:


    Waveboat.ro