VX CRUISER HO
Alezaj X Cursă:
86 mm × 78 mm

Fie că străbați valurile, fie că te plimbi ușor prin golfuri, cel mai recent VX Cruiser HO este vârful de gamă VX cu cel mai puternic motor din familie. Grafica și detaliile noi, îmbunătățite, simplifică silueta sportivă. Combinația dintre 4 cilindri și 1,9 l de randament ridicat pentru cea mai pură emoție și un lux excepțional de croazieră este dedicată celor pentru care compromisul nu este o opțiune.

AMPLIFICĂ DISTRACȚIA.

Viața nu este un concurs de popularitate, dar când vine vorba de WaveRunners, merită să reții. Versatilitatea este în topul factorilor care fac din modelele VX cele mai căutate ambarcațiuni personale. Un repertoriu impresionant de performanțe care te poartă de la adrenalina sporturilor nautice la lumea relaxantă a croazierelor pe apă inspiră o loialitate de durată.

Trăiește-ți viața la maxim. Cel mai nou VX Cruiser HO este cu adevărat o ambarcațiune premium de top, oferind o combinație remarcabilă de entuziasm la performanțe ridicate, manevrabilitate precisă, confort de pilotare și un stil desăvârșit. Acum, cu puntea ușoară NanoXcel2®, VX Cruiser HO este un pariu sigur pentru experiența supremă de croazieră.

Sistemul RiDE® (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics – Marșarier cu sisteme electronice de decelerare intuitivă)

Noul sistem revoluționar RiDE® transformă plăcerea condusului, oferind o senzație nouă de încredere oricărui pilot, indiferent de experiența acestuia. Nu trebuie decât să tragi maneta din dreapta pentru a te deplasa înainte și a accelera și pe cea din stânga pentru a încetini sau a te deplasa în marșarier. Iar cu bonusul oferit de sistemul de control al tracțiunii în marșarier, totul este foarte simplu!

Afișaj color multifuncțional nou, de 4,3 inchi, cu acces rapid

Printre numeroasele sale mărci distinctive, afișajul Connext® clar și ușor de citit te ajută să controlezi și să monitorizezi toate sistemele de la bord, utilizând butoanele de sub ghidon. Limitele de viteză și accelerație superioare pot fi, de asemenea, introduse de aici, împreună cu setările de învățare și securitate activate prin cod PIN. Am pus cele mai recente tehnologii la lucru în slujba ta!

Reîmbarcare mai ușoară cu treptele reproiectate și cu mai multe mânere

Cel mai nou VX Cruiser HO va atrage fanii sporturilor nautice, cu oglinzile sale duble mari, o platformă spate extinsă cu o treaptă de reîmbarcare îmbunătățită, mai confortabilă, și cârlig rezistent de remorcare. Covorașele anti-alunecare Hydro-Turf confortabile, elegante reprezintă un alt element de siguranță pe care trebuie să îl aștepți cu nerăbdare după ce înoți. Două eclise retractabile simplifică, de asemenea, amararea!

Motor DOHC de 16 V și 1.898 cmc, cu randament ridicat

VX Cruiser HO este propulsat de cel mai nou motor inovator WaveRunner de 1.898 cmc, cu 4 cilindri și randament ridicat. Acest model remarcabil dispune de o forță considerabilă, furnizând accelerație extraordinară și putere maximă excelentă, precum și caracteristici integrate de economie și confort.

Spații de depozitare extinse și practice (114 litri)

Cel mai recent model VX dispune de un spațiu amplu de depozitare, astfel încât să poți lua cu tine tot ce ai putea avea nevoie. Nu numai asigurăm spațiu de depozitare suficient sub șa și prova, dar, în plus, torpedoul foarte mare și etanș prezintă lămpi LED albastre, prize USB și de 12 V, precum și un spațiu util pentru securizarea și încărcarea telefonului.

Design suplu și modern și grafică de mare impact

Am dorit ca cel mai recent model VX Cruiser HO să arate bine și să se simtă bine, așa că am adăugat o schemă de culori și grafică puternică, atractivă, care sigur va atrage atenția în timp ce te deplasezi pe apă. Indiferent pe care dintre cele două impresionante scheme de culori o alegi, cu siguranță că modelul tău va arăta grozav și atunci când se află la docuri.

Design confortabil al șeii și manevrare optimă

Ambele scaune CRUISER de 3 persoane, foarte confortabile, și ghidonul modelului VX sunt modele mai înguste, care oferă o poziție excelentă, ergonomică, atunci când ești așezat și în timpul pilotării. Împreună cu pragurile mai adânci, mai late, și cu mânerele cu design nou, acest lucru oferă un control excepțional asupra manevrării (mai ales pentru piloții de statură mică).

Sisteme electronice unice pentru control maxim

Cele mai recente sisteme electronice Yamaha sunt o opțiune standard a celei mai noi serii VX și garantează o combinație uimitoare de beneficii și avantaje pentru pilot. Printre acestea se numără marșarierul electronic practic cu control al tracțiunii, asistarea vitezei de croazieră, modul No Wake (fără valuri) și sistemul nostru de siguranță inovator, cu modul de „învățare” la turații reduse.

VX CRUISER HO

Culori:
Pure White Solid
Tip motor:
1.9 Liter High Output, 4 timpi, 4-cilindri
Sistem de ungere:
Carter umed
Compresor de supraalimentare:
Nu
Capacitate cilindrică:
1.898 cmc
Alezaj X Cursă:
86 mm × 78 mm
Compresie:
11.0 : 1
Tip pompă:
Debit axial de 155 mm
Combustibil:
Benzina obişnuită, fără plumb
Sistemul de alimentare cu combustibil:
Injecţie electronică de benzină
Capacitate rezervor combustibil:
70 l
Capacitate ulei:
5,3 l
Lungime:
3,37 m
Lăţime:
1,24 m
Înălţime:
1,2 m
Greutate fără sarcină (kg):
354 kg
Capacitate persoane:
1-3 persoane

Trimite mesajul tau:


    Waveboat.ro