FX CRUISER SVHO
Alezaj X Cursă:
86 mm × 78 mm

Ești în căutare de acțiune plină de adrenalină sau de aventuri relaxante? FX Cruiser SVHO le are pe toate, fie în versiunea standard, fie în ediția limitată, în culoarea Black Solid, cu noi detalii proaspete de culoare portocaliu închis mat. Apasă accelerația și vei descoperi o ambarcațiune sportivă impresionantă, pregătită pentru performanțe extreme sau pur și simplu mergi ușor și bucură-te de peisaj cu cele mai bune caracteristici și inovații de croazieră.

TOATE EMOȚIILE, TOT ENTUZIASMUL.

Performanță excepțională și manevrabilitate incredibilă. Motorul Yamaha SVHO supraalimentat funcționează minunat cu forma elegantă a caroseriei și coca ușoară pentru a oferi performanțe extraordinare cu o manevrabilitate stabilă și agilă, toate acestea fiind completate de sistemul nostru de control RiDE® revoluționar și ușor de utilizat.

Sistemele de control complet electronice, de ultimă generație, fac din modelul FX Cruiser SVHO un lider în confort și control, cu caracteristici precum asistența de croazieră, modul de No-Wake cu 3 poziții, sistemul de marșarier electronic și T.D.E. (control al amplificării direcției de tracțiune) și șa pentru trei persoane.

Moduri îmbunătățite de control al acționării

Experiență de pilotaj intuitivă prin intermediul noului afișaj Connext®, prevăzut cu modurile de control îmbunătățit al acționării: Economic, Remorcare, Performanță, Confort și Personalizabil. Ultimul vă permite să prestabiliți o limită de viteză maximă și o curbă de accelerație, ceea ce îl face partenerul perfect pentru utilizatorii începători. Setează o viteză constantă în călătoriile mai lungi, pentru economie maximă.

Formă aerodinamică

Coca eficientă a acestui model FX taie apa, oferind stabilitate în orice aventură în larg. Extrem de rigid și robust, oferă acestor vehicule performanță extraordinară pe apă cu accelerație uimitoare, viteză maximă mai mare, economii mai substanțiale și mult mai mult confort.

Control electronic – o altă revoluție în materie de pilotare

Sistemul nostru sofisticat de control electronic te va uimi cu caracteristicile sale inteligente. Utilizează Cruise-Assist pentru a seta și menține vitezele exacte, modul No Wake cu 3 poziții ce permite navigarea prin zonele cu limite reduse de viteză și asistarea electronică a marșarierului și T.D.E. (control direcțional al tracțiunii) pentru manevrare și andocare la viteză foarte redusă

Motor DOHC, supraalimentat, de 16 V și 1.812 cmc

Puterea generată de uimitorul motor SVHO® (Super Vortex High Output) este constantă, în condiții de maximă flexibilitate; motorul este prevăzut cu sisteme foarte eficiente de răcire și de admisie a aerului, precum și cu structuri interne foarte robuste. Cu ajutorul pompei cu jet Hyper-Flow, puterea generată se transformă într-o accelerație electrizantă, iar sistemul electronic de injecție (EFI) oferă o generare omogenă și eficientă a puterii.

Sistem de securitate unic, ușor de utilizat

Datorită acestui sistem inovator nu mai trebuie să îți mai faci griji pentru telecomanda separată – doar folosește un cod PIN pentru a seta și dezactiva sistemul de securitate și modurile de control cu o atingere a ecranului de afișare Connext®.

Sistem de asietă electronică

Cu ajutorul acestui sistem remarcabil beneficiezi de controlul integral al asietei, în câteva momente. Cu ajutorul celor două butoane de lângă maneta din partea stângă, apasă pe asietă pentru un viraj foarte strâns, apoi apasă din nou către exterior pentru a porni din nou la viteză maximă. Identificarea clară a poziției asietei în timp ce te afli în mișcare este o altă caracteristică a celui mai nou afișaj color Connext®.

Sistemul audio integrat îți duce melodiile preferate în larg

Bucură-te de un sunet deosebit al difuzoarelor, în timp ce designul lor se îmbină perfect cu liniile modelului WaveRunner. Boxele sunt poziționate ideal în praguri și controlate de la un panou ușor de accesat, lângă ghidon. Un regulator de joasă tensiune este montat pentru a proteja bateria.

Afișaj tactil color de 7 inchi

Vezi imaginea de ansamblu complet color pe cel mai mare ecran pe care îl oferim la un WaveRunner. Este echipat cu hărți GPS și completat cu sincronizare pentru smartphone.

Cu 30 % mai mult spațiu de depozitare

Am proiectat un spațiu de depozitare cu acces ușor și cu 30 % mai încăpător pentru cele mai recente modele FX, ca să pornești în aventuri mai îndelungate, în locuri mai îndepărtate. Pretutindeni există soluții de depozitare practice, inteligent integrate: un torpedo foarte mare și rezistent la apă, un spațiu generos de depozitare sub scaune, la prova și etravă.

Caracteristici suplimentare oferite standard

Bucură-te de caracteristici suplimentare oferite ca echipări standard pe FX Cruiser SVHO: Ediție limitată. Eclise retractabile montate încastrat pentru acostare simplă și fără stres în porturi de agrement sau la ridicarea unei geamanduri de acostare, iar grafica și schema de culori premium sunt, de asemenea, o adevărată atracție.

Lux, confort, sistem de drenare a apei pentru suporturile pentru picioare și o reîmbarcare mult mai ușoară

De la coloana de direcție cu înclinare reglabilă în patru pași până la scaunul luxos pentru trei persoane; de la punctele de ancorare practice de pe ghidon la platforma de mari dimensiuni pentru înot, cu o treaptă mai comodă, mai lată, mai adâncă și mai confortabilă și cu mânere duble de reîmbarcare, acest model FX Cruiser îți oferă tot ce ai nevoie. Are chiar și un sistem de drenare a apei pentru suporturile pentru picioare, o premieră în domeniu.

FX CRUISER SVHO

Culori:
Black Solid: Limited Edition, Dusty Navy
Tip motor:
Supercharged 4-cylinder, 4-stroke, Super Vortex High Output Yamaha Marine Engine
Sistem de ungere:
Carter umed
Compresor de supraalimentare:
Da
Capacitate cilindrică:
1.812 cmc
Alezaj X Cursă:
86 mm × 78 mm
Compresie:
8.5 : 1
Tip pompă:
Debit axial de 160 mm
Combustibil:
Unleaded premium Gasoline
Sistemul de alimentare cu combustibil:
Injecţie electronică de benzină
Capacitate rezervor combustibil:
70 l
Capacitate ulei:
5,3 l
Lungime:
3,58 m
Lăţime:
1,27 m
Înălţime:
1,23 m
Greutate fără sarcină (kg):
397 kg
Capacitate persoane:
1-3 persoane

Trimite mesajul tau:


    Waveboat.ro