GP HO
Alezaj X Cursă:
88 mm × 78 mm

Cucerește valurile cu performanțe care pompează adrenalină într-un design nou și elegant în culoarea Black Solid și cu grafică dinamică. Cel mai recent GP HO este un model pur sportiv – de la carena ultra-ușoară până la primul în industrie Auto-Trim, care îți permite să tai valurile și viraje ca niciodată. Fiecare dintre aspectele sale este proiectat pentru a oferi acțiune.

CONSTRUIT PENTRU CĂUTĂTORII DE SENZAȚII TARI.

Turează și accelerează puternic, cu cel mai recent motor HO, în 4 timpi și 1,9 litri – cel mai mare din industrie. Caracteristicile inovatoare de îmbunătățire a navigației, precum grila de admisie cu debit înalt inspirată din competiții și placa de imersie îmbunătățesc și mai mult accelerația, virajele și capacitățile în ape agitate.

Beneficiază de o încredere totală în manevrabilitate și control cu ajutorul designului optimizat al șeii și al poziției de ședere, al formei ghidonului, al spațiilor mai adânci pentru picioare și al centrului de greutate mai mic în cadrul caroseriei ultra-ușoare. Noul sistem de Auto-Trim, cu control automat al demarării și virajelor, duce modelul GP HO la următorul nivel.

Design al pompei și grilă de admisie inspirate din competiții

Îmbunătățind atât accelerația, cât și manevrabilitatea, pompa, elicea și grila de admisie au fost introduse ca rezultat al excelentelor rezultate obținute în curse. Aderența suplimentară pe care o asigură pe apă contribuie la o manevrabilitate mult mai sensibilă și mai precisă în toate condițiile.

Spații de depozitare extinse și practice (114 litri)

Cel mai recent model GP dispune de un spațiu amplu de depozitare, astfel încât să poți lua cu tine tot ce ai putea avea nevoie. În plus față de compartimentele uriașe de depozitare de sub scaune și de la prova, există un torpedou foarte mare și convenabil.

Platformă spate extinsă și cârlig de tractare

GP HO va atrage fanii sporturilor nautice, precum și pasionații de viteză datorită șeii sale confortabile pentru trei persoane, oglinzilor integrate mari, platformei din spate extinse cu treaptă de reîmbarcare de dimensiuni mari, din material moale, și cârligului de tractare rezistent și practic. Covorașele confortabile, anti-alunecare Hydro-Turf sunt plăcute după înot.

Motor DOHC de 16 V și 1.898 cmc, cu randament ridicat

Motorul nostru nautic Yamaha Motor de 1,9 litri cu 4 cilindri, în 4 timpi, cu randament ridicat îți oferă cea mai mare capacitate cilindrică de pe piață și, datorită programului nostru continuu de inovare și îmbunătățire a produselor, acesta este extrem de compact. Rezultatul este o putere uimitoare, accelerație agresivă și cuplu mare, dar și eficiență, sustenabilitate și economie de combustibil.

Direcție ajustabilă, inspirată de curse

Sistemul de direcție adaptabil are ghidonul expus, cu unghi de înclinare reglabil. Un design mai îngust, inspirat de curse, a fost utilizat pentru bara în sine, alături de cele mai recente casete de control și mânere, pentru a oferi un control și mai sigur pentru pilot.

Afișaj color multifuncțional de 4,3 inchi, cu acces rapid

Printre numeroasele sale talente, acest afișaj clar și ușor de citit te ajută să controlezi și să monitorizezi toate sistemele de la bord, utilizând butoanele cu acces rapid de lângă unitate. Limitele de viteză și accelerație superioare pot fi, de asemenea, introduse de aici, împreună cu setările de învățare și securitate activate prin cod PIN (mod L). Am pus cele mai recente tehnologii la lucru în slujba ta!

Sistemul RiDE® (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics – Marșarier cu sisteme electronice de decelerare intuitivă)

Noul sistem revoluționar RiDE® transformă plăcerea condusului, oferind încredere oricărui pilot, indiferent de experiența acestuia. Nu trebuie decât să tragi maneta de accelerație spre dreapta pentru a te deplasa înainte și a accelera și spre stânga pentru a încetini sau pentru a te deplasa în marșarier. Da, este chiar atât de simplu!

Funcție de asietă automată cu control al virajelor și al demarării

Acest sistem exclusiv, o premieră în domeniu, oferă o funcție de asietă complet automată, care funcționează independent de controlul eficient al asietei electronice de pe ghidon. Când este activat, controlul virajelor comută automat asieta în jos atunci când se decelerează pentru viraje bruște – controlul demarării comută asieta în jos pentru a preveni ridicarea provei atunci când se accelerează rapid.

Ergonomie sportivă

Echilibrul și stabilitatea modelului GP au fost îmbunătățite prin coborârea și centrarea centrului de greutate, împreună cu adoptarea unui design mai îngust, atât pentru șa, cât și pentru ghidonul complet reglabil, cu design de curse. Împreună cu poziția ergonomică a șeii și cu pragurile mai adânci, rezultatul este un nivel uimitor de control din partea pilotului.

Cocă și carenaj ușoare pentru performanțe superioare

Posibil datorită tehnologiei unice a materialelor de la Yamaha, materialul NanoXcel2® are o greutate impresionantă, cu 18 % mai ușor decât revoluționarul nostru NanoXcel®, dar este la fel de rigid și rezistent. Maximizează performanțele incitante ale noului GP HO, ajutându-l să ofere accelerație senzațională, viraje și mai precise și mai multă stabilitate la viteză mare.

GP HO

Culori:
Black Solid
Tip motor:
1.9 Liter High Output, 4 timpi, 4-cilindri
Sistem de ungere:
Carter umed
Compresor de supraalimentare:
Nu
Capacitate cilindrică:
1.898 cmc
Alezaj X Cursă:
88 mm × 78 mm
Compresie:
11.2 : 1
Tip pompă:
Debit axial de 155 mm
Combustibil:
Benzina obişnuită, fără plumb
Sistemul de alimentare cu combustibil:
Injecţie electronică de benzină
Capacitate rezervor combustibil:
70 l
Capacitate ulei:
5,3 l
Lungime:
3,35 m
Lăţime:
1,24 m
Înălţime:
1,2 m
Greutate fără sarcină (kg):
322 kg
Capacitate persoane:
1-3 persoane

Trimite mesajul tau:


    Waveboat.ro