GP SVHO
Alezaj X Cursă:
86 mm × 78 mm

Crește adrenalina peste limite cu impresionantul model GP SVHO inspirat din competiții, într-o culoare iconică și vibrantă Deep Purplish Blue Metallic. Treci dincolo de extreme cu motorul SVHO, supraalimentat, în 4 cilindri. Străpunge valurile cu încredere totală datorită cocăi ușoare, designului zvelt și preciziei în viraje, oferind senzații tari fără compromisuri.

PERFORMANŢĂ SUPREMĂ.

Simte bucuria și entuziasmul unei explozii instantanee de putere la nivel de top. GP SVHO este un model de top în clasa sa, cu o serie de inovații tehnologice care fac ca pilotarea să fie un adevărat catalizator de emoție pură. Semnătura Yamaha Motor dispune de coca ușoară NanoXcel2®, combinată cu sistemul revoluționar de control RiDE® pentru performanțe premium.

Am lucrat la detalii, astfel încât să ai parte de toate senzațiile tari cu un nivel superb de control. O grilă sportivă cu încărcătură superioară inspirată din competiții și o placă de rulare îmbunătățesc manevrabilitatea, virajele și stabilitatea pe apele agitate. În plus, centrul de greutate mai jos, ergonomia îmbunătățită a șeii și designul ghidonului oferă o experiență mai bună pentru pilot.

Ergonomie sportivă

Echilibrul și stabilitatea modelului GP au fost îmbunătățite prin coborârea și centrarea centrului de greutate, împreună cu adoptarea unui design mai îngust, atât pentru șa, cât și pentru ghidonul reglabil pe înălțime, cu design de competiție. Împreună cu poziția ergonomică a șeii și cu pragurile mai adânci, rezultatul este un nivel uimitor de control din partea pilotului.

Funcție de asietă automată

Acest sistem exclusiv, o premieră în domeniu, oferă o funcție de asietă complet automată, care funcționează independent de controlul eficient al asietei electronice de pe ghidon. Când este activat, controlul virajelor comută automat asieta în jos atunci când se decelerează pentru viraje bruște – controlul demarării comută asieta în jos pentru a preveni ridicarea provei atunci când se accelerează rapid.

Afișaj color multifuncțional nou, de 4,3 inchi, cu acces rapid

Printre numeroasele sale talente, acest afișaj clar și ușor de citit te ajută să controlezi și să monitorizezi toate sistemele de la bord, utilizând butoanele cu acces rapid de lângă unitate. Limitele de viteză și accelerație superioare pot fi, de asemenea, introduse de aici, împreună cu setările de învățare și securitate activate prin cod PIN (mod L). Am pus cele mai recente tehnologii la lucru în slujba ta!

Design al pompei inspirat din competiții

Îmbunătățind atât accelerația, cât și manevrabilitatea, pompa, elicea și grila de admisie au fost introduse ca rezultat al excelentelor rezultate obținute în curse. Aderența suplimentară pe care o asigură pe apă îmbunătățește răspunsul și manevrabilitatea în toate condițiile.

Motor DOHC, supraalimentat, de 16 V și 1.812 cmc

Motorul nostru SVHO DOHC de 1,8 litri cu 4 cilindri îți oferă cea mai mare capacitate cilindrică de pe piață și, datorită programului nostru continuu de inovare și îmbunătățire a produselor, acesta este extrem de compact. Rezultatul este o putere uimitoare, accelerație agresivă și cuplu mare, dar și eficiență, sustenabilitate și economie de combustibil.

Platformă spate extinsă și cârlig de tractare

GP SVHO va atrage fanii sporturilor nautice, precum și pasionații de viteză datorită șeii sale confortabile pentru trei persoane, oglinzilor integrate mari, platformei din spate extinse cu treaptă de reîmbarcare de dimensiuni mari, din material moale, și cârligului de tractare rezistent și practic. Covorașele confortabile, anti-alunecare Hydro-Turf sunt plăcute după înot.

Cocă și carenaj ușoare pentru performanțe superioare

Posibil datorită tehnologiei unice a materialelor de la Yamaha, materialul NanoXcel2® are o greutate impresionantă, cu 18 % mai ușor decât revoluționarul nostru NanoXcel®, dar este la fel de rigid și rezistent. Maximizează performanțele incitante ale celor mai noi modele GP, ajutându-le să ofere accelerație senzațională, viraje și mai precise și mai multă stabilitate la viteză mare.

Direcție ajustabilă, inspirată de curse

Sistemul de direcție adaptabil are ghidonul expus, cu unghi de înclinare reglabil. Un design mai îngust, inspirat de curse, a fost utilizat pentru bara în sine, alături de cele mai recente casete de control și mânere, pentru a oferi un control și mai sigur pentru pilot.

Spații de depozitare extinse și practice (114 litri)

Cele mai recent modele GP dispun de un spațiu amplu de depozitare, astfel încât să poți lua cu tine tot ce ai putea avea nevoie. În plus față de compartimentele uriașe de depozitare de sub scaune și de la prova, există un torpedou foarte mare și convenabil.

Sistemul RiDE® (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics – Marșarier cu sisteme electronice de decelerare intuitivă)

Noul sistem revoluționar RiDE® transformă plăcerea condusului, oferind încredere oricărui pilot, indiferent de experiența acestuia. Nu trebuie decât să tragi maneta de accelerație spre dreapta pentru a te deplasa înainte și a accelera și spre stânga pentru a încetini sau pentru a te deplasa în marșarier. Da, este chiar atât de simplu!

GP SVHO

Culori:
Deep Purplish Blue Metallic
Tip motor:
4 timpi, 4-cilindri, Super Vortex High Output
Sistem de ungere:
Carter umed
Compresor de supraalimentare:
Da
Capacitate cilindrică:
1.812 cmc
Alezaj X Cursă:
86 mm × 78 mm
Compresie:
8.5 : 1
Tip pompă:
Debit axial de 160 mm
Combustibil:
Unleaded premium Gasoline
Sistemul de alimentare cu combustibil:
Injecţie electronică de benzină
Capacitate rezervor combustibil:
70 l
Capacitate ulei:
5,3 l
Lungime:
3,35 m
Lăţime:
1,24 m
Înălţime:
1,2 m
Greutate fără sarcină (kg):
342 kg
Capacitate persoane:
1-3 persoane

Trimite mesajul tau:


    Waveboat.ro