JETBLASTER 2023
Alezaj X Cursă:
82 mm × 66,2 mm

JetBlaster este personificarea distracției pure. Cu o culoare elegantă negru-verde și un stil de graffiti, un motor de calitate și un raport excelent putere-greutate, căutătorilor de adrenalină li se garantează o agilitate uimitoare și o manevrabilitate ușoară pentru a cuceri rapid valurile.

ELIBEREAZĂ-ȚI SPIRITUL

Noul nostru model JetBlaster® este pregătit pentru o pilotare distractivă și incitantă, cu saboți care permit stăpânirea aproape instantanee a cascadoriilor; un ghidon conceput special pentru mișcări elegante și asietă electrică nouă, îmbunătățită, pentru control ușor și satisfacție imediată.

JetBlaster este personificarea distracției pure. Cu o culoare elegantă negru-verde și un stil de graffiti, un motor de calitate și un raport excelent putere-greutate, căutătorilor de adrenalină li se garantează o agilitate uimitoare și o manevrabilitate ușoară pentru a cuceri rapid valurile.

Un clasic modern

O versiune modernă a unui clasic, cu stilul și caracteristicile Yamaha tradiționale. JetBlaster are un stil retro graffitti, tehnologie avansată și o calitate de construcție fără compromisuri. Arată la fel de bine pe cât de bine se simte când navighezi.

Motor TR-1® de 1.049 cmc, cu 3 cilindri și randament ridicat

JetBlaster® este propulsat de motorul nostru inovator TR-1 de 1.049 cmc, cu 3 cilindri și randament ridicat. Acest grup propulsor extraordinar de compact și ușor dispune de o forță considerabilă, furnizând o accelerație dinamică și putere maximă remarcabilă, alături de economie și fiabilitate. Un raport excelent putere-greutate înseamnă o viteză senzațională și o manevrare agilă.

Cocă și carenaj ușoare pentru performanțe superioare

Posibil datorită tehnologiei unice a materialelor de la Yamaha, materialul NanoXcel2® are o greutate impresionantă, cu 18 % mai ușor decât revoluționarul nostru NanoXcel®, dar este la fel de rigid și rezistent. Maximizează performanța incitantă a ambelor modele JetBlaster noi, ajutându-le să ofere o accelerație superbă și viraje și mai precise.

Ghidon și saboți cu design personalizat

Ghidonul modelului JetBlaster a fost proiectat cu o formă curbată, plăcută la atingere, care oferă suport intuitiv pentru un stil unic de pilotare. Saboții îți permit să îți ajustezi cu ușurință greutatea, deschizând calea către un stil de pilotare mai liber și mai jucăuș.

Asietă electrică inspirată de performanță

Reglează înălțimea provei din mers. Ridică prova pentru a reduce împroșcarea cu apă și scufundarea secțiunii frontale, apoi coboar-o pentru o aderență mai mare în viraje. O călătorie mai lină și mai abilă este la doar o atingere distanță.

Spațiu de depozitare ca standard

Ia totul cu tine, ca standard. JetBlaster oferă spațiu de depozitare în mediu umed la prova pentru cabluri de tracțiune, jocuri de plajă și multe altele. Spațiul de depozitare de sub șa oferă o locație spațioasă și la îndemână pentru toate articolele esențiale pentru aventură. În cele din urmă, torpedoul oferă acces facil la ochelarii de soare, la gustări și la alte lucruri pe care trebuie să le ai la îndemână.

Pregătit pentru sporturi nautice

Distracția nu se rezumă doar la pilotare, deoarece motorul TR-1 cu randament ridicat oferă suficientă energie pentru a susține acțiunea tuturor sporturilor nautice. Un punct de remorcare ridicat înseamnă o configurare mai ușoară și o experiență mai bună pentru sesiuni de wakeboard și schi nautic. Vrei să încerci și alt tip de distracție? O treaptă de reîmbarcare capitonată te întâmpină din nou la bord.

JETBLASTER 2023

Culori:
Black Solid
Tip motor:
4 timpi, 3-cilindri, TR-1 High Output
Sistem de ungere:
Carter umed
Compresor de supraalimentare:
Nu
Capacitate cilindrică:
1.049 cmc
Alezaj X Cursă:
82 mm × 66,2 mm
Compresie:
11.0 : 1
Tip pompă:
Debit axial de 144 mm
Combustibil:
Benzina obişnuită, fără plumb
Sistemul de alimentare cu combustibil:
Injecţie electronică de benzină
Capacitate rezervor combustibil:
50 l
Capacitate ulei:
3,5 l
Lungime:
3,14 m
Lăţime:
1,13 m
Înălţime:
1,15 m
Greutate fără sarcină (kg):
249 kg
Capacitate persoane:
1-3 persoane

Trimite mesajul tau:


    Waveboat.ro