SUPERJET
Alezaj X Cursă:
82 mm x 66,2 mm

Lasă-ți instinctele pentru competiție să se familiarizeze cu ADN-ul nostru și cu adrenalina unei noi ere, cu performanțe de nivel profesionist. Motorul TR-1® cu 3 cilindri în 4 timpi și coca îmbunătățită, elegantă și ușoară, îți garantează că vei domina valurile atât în liniile drepte la mare viteză, cât și în virajele agresive. Fără curse, doar victorie.

PUR ȘI SIMPLU SUPER.

Cu motorul său cu 3 cilindri, în 4 timpi, modelul suplu și ultra-ușor SuperJet oferă o combinație puternică de accelerație uimitoare în linie dreaptă, în timp ce agilitatea, manevrabilitatea și controlul vă vor permite să tăiați viraje ca niciodată înainte.

Încă nu te-ai obișnuit cu pilotajul standard de competiție? Designul mai larg al cocăi și „modul L” facilitează învățarea și aduc emoția pilotării în picioare mai aproape de mai mulți entuziaști. Gama largă de caracteristici ajustabile îi va pune pe piloții începători și de agrement în zona lor de confort și îi va pregăti pentru a se bucura fără efort de un nou tip de pilotare.

Cocă mai lată, ușoară

Designul cocăi, cu secțiune frontală mai lată, păstrează agilitatea și echilibrul SuperJet originale, dar cu mai multă stabilitate, creând platforma perfectă atât pentru recreere, cât și pentru utilizare în competiții.

Motor TR-1® de înaltă performanță, cu 4 cilindri

SuperJet este propulsat de un motor TR-1® Yamaha de înaltă performanță, cu 3 cilindri, în 4 timpi, de 1.049 cmc, care garantează un cuplu uimitor prin gama de turații, pentru accelerație extraordinară.

Compact și ușor de transportat

Transportul este fără efort, având în vedere că modelul SuperJet este suficient de compact și de ușor pentru a încăpea într-o furgonetă și ușor de pus pe apă și de scos din apă. Desigur, este, de asemenea, ideal pentru depozitarea în garaj sau pe puntea unui iaht mai mare.

Mod special „L” (învățare)

Modul special electronic „L” este de mare ajutor pentru piloții mai puțin experimentați sau pentru începători. Ajută la limitarea puterii și a sensibilității modelului SuperJet. Atunci când pilotul se simte mai încrezător, puterea completă și potențialul dinamic al vehiculului pot fi eliberate cu ușurință.

Pompă cu jet cu debit axial și elice unică

Sistemul de propulsie cu pompă cu jet de 144 mm include o elice unică, concepută special pentru a se potrivi cu caracteristici de design al cocăi reproiectate și de manevrare ale modelului SuperJet, maximizând debitul de apă pentru performanțe ridicate. Configurația oferă o admisie excelentă a apei și o accelerație lină.

Rezervor de combustibil mare, de 19 litri – ușor de umplut

Capacitatea mare de combustibil de 19 litri oferă modelului SuperJet o autonomie generoasă, datorită greutății ușoare și motorului economic în 4 timpi. Bușonul de umplere este bine poziționat pentru o realimentare ușoară, iar indicatorul util de avertizare pentru nivelul de combustibil este poziționat în poziție proeminentă pe punte, unde este ușor de citit.

Grilă de admisie cu debit înalt, concepută pentru curse

Grila de admisie cu debit înalt reduce șansele de cavitație și contribuie la asigurarea unei aderențe constante și a unei tracțiuni pozitive pe apă. Rezultatul este o ambarcațiune care este mai ușor de condus și mai rapidă în viraje. Haideți să tăiem valurile!

Tijă de direcție reglabilă, în stil de curse

Tija de direcție cu 3 poziții și acționare cu arc și ghidonul au fost proiectate special pentru a asigura o poziție de pilotare ce vă permite să profitați la maximum de SuperJet – o ambarcațiune construită pentru victorie. Rezultatul este poziția de pilotaj aplecată în față, atât de populară printre piloții de curse profesioniști, care le conferă postura ideală pentru pilotare și virare super rapide.

Platformă pentru picioare lată și mâner de reîmbarcare

Platforma pentru picioare căptușită, lată dispune de un covoraș anti-alunecare HydroTurf, confortabil, care ajută pilotul să mențină un echilibru și un control bun, fie pentru recreere, fie pentru competiții. Un mâner de reîmbarcare util este prevăzut pentru acele momente speciale când lucrurile nu merg conform planului!

Trapă ușoară, turnată prin injecție

Excelența constă în detalii – capacitatea excelentă de tehnologie și inginerie în producție de la Yamaha garantează în acest caz o coborâre semnificativă a centrului de greutate al unității, oferind stabilitate și control îmbunătățite pentru pilot.

Unghi ajustabil pentru duza pompei

Unghiul ajustabil al duzei (care poate fi reglat între 16 și 19 grade) ajută la reglarea cerințelor de direcție în stilul dvs. de pilotaj la momentul respectiv. Jucăuș pentru începători și piloți de agrement relaxați – mai sensibil și mai dinamic pentru entuziaștii pilotajului în stil de concurs.

SUPERJET

Culori:
White Coat
Tip motor:
3-cilindri, TR-1, 4 timpi
Capacitate cilindrică:
1.049 cm³
Alezaj X Cursă:
82 mm x 66,2 mm
Compresie:
11.0 : 1
Tip pompă:
Debit axial 144 mm
Combustibil:
Benzina obişnuită, fără plumb
Sistemul de alimentare cu combustibil:
Injecţie electronică de benzină
Capacitate rezervor combustibil:
19 l
Capacitate ulei:
3,5 l
Lungime:
2,43 m
Lăţime:
0,76 m
Înălţime:
0,79 m
Greutate fără sarcină (kg):
170 kg
Capacitate persoane:
1 persoană

Trimite mesajul tau:


    Waveboat.ro