2023 FX CRUISER SVHO
2023 FX CRUISER SVHO
Alezaj X Cursă:
86 mm × 78 mm

Excelența completă a modelului FX Cruiser SVHO de înaltă performanță este remarcabilă. Este o ambarcațiune confortabilă, destinată croazierelor pe distanțe mari, cu funcții inovatoare și practice și o șa pentru trei persoane, similară scaunelor de cinema, dar pregătită pentru accelerație sportivă, fiind o ambarcațiune sport puternică, gata de acțiune extremă.

PAȘAPORTUL TĂU CĂTRE CROAZIERE SUPRAALIMENTATE

Motorul SVHO supraalimentat funcționează superb cu forma suplă a carenei și coca ușoară, pentru a oferi performanțe extraordinare, cu manevrabilitate stabilă și agilă. Toate sunt completate de sistemul nostru de control RiDE® revoluționar și intuitiv de utilizat.

Sistemele de control complet electronice, de ultimă generație, fac din modelul FX Cruiser SVHO un lider și în acest sens important, cu caracteristici, precum asistența de croazieră, modul de No-Wake cu 3 poziții, sistemul de marșarier electronic și TDE (control al amplificării direcției de tracțiune).

Motor DOHC, supraalimentat, de 16 V și 1.812 cmc

Puterea generată de acest uimitor motor SVHO® (Super Vortex High Output) este constantă, în condiții de maximă flexibilitate; motorul este prevăzut cu sisteme foarte eficiente de răcire și de admisie a aerului, precum și cu structuri interne foarte robuste. Cu ajutorul pompei cu jet Hyper-Flow, puterea generată se transformă într-o accelerație electrizantă, iar sistemul electronic de injecție (EFI) garantează o generare omogenă și eficientă a puterii.

Formă aerodinamică

Coca eficientă a acestui model FX taie apa, oferind stabilitate în orice aventură în larg. Extrem de rigid și puternic, oferă acestor vehicule performanță extraordinară pe apă cu accelerație uimitoare, viteză maximă mai mare, economii mai substanțiale și mult mai mult confort.

Control electronic – o altă revoluție în materie de pilotare

Sistemul nostru sofisticat de control electronic te va uimi cu caracteristicile sale inteligente. Folosește sistemul Cruise-Assist (asistare viteză de croazieră) pentru a seta și menține vitezele specifice, modul No Wake (fără valuri) cu 3 poziții pentru a naviga cu ușurință în zone cu restricții de viteză și marșarierul electronic cu TDE (Thrust Directional Enhancement – Control direcțional al tracțiunii) pentru a manevra ambarcațiunea cu ușurință la viteze foarte reduse și pentru a ancora

Sistem de control al acționării

Cu ajutorul sistemului nostru „L-mode” de ultimă generație poți stabili viteza maximă și curba de accelerație, ceea ce îl transformă în partenerul perfect atunci când tractezi tuburi sau wakeboarduri. De asemenea, poți bloca setările la o viteză mai mică pentru începători și poți seta o viteză constantă pentru călătorii mai lungi, pentru economii maxime.

Sistem de asietă electronică

Cu ajutorul acestui sistem remarcabil beneficiezi de controlul integral al asietei, în câteva momente. Cu ajutorul celor două butoane de lângă maneta din partea stângă, apasă pe asietă pentru un viraj foarte strâns și apoi apasă din nou către exterior pentru a porni din nou la viteză maximă. Identificarea clară a poziției asietei în timp ce te afli în mișcare este o altă caracteristică a noului afișaj color CONNEXT

Lux, confort, sistem de drenare a apei pentru suporturile pentru picioare și o reîmbarcare mult mai ușoară

De la coloana de direcție cu înclinare reglabilă în 4 pași până la scaunul luxos pentru 3 persoane și de la punctele de ancorare practice de pe ghidon la platforma de mari dimensiuni pentru înot, cu o treaptă mai comodă, mai lată, mai adâncă și mai confortabilă și cu mânere duble de reîmbarcare, acest model FX Cruiser îți oferă tot ce ai nevoie. La cele de mai sus se adaugă și un sistem de drenare a apei pentru suporturile pentru picioare, o premieră în domeniu.

Cu 30 % mai mult spațiu de depozitare

Am proiectat un spațiu de depozitare cu acces ușor și cu 30 % mai încăpător pentru cele mai recente modele FX, ca să pornești în aventuri mai îndelungate, în locuri mai îndepărtate. Pretutindeni există soluții de depozitare practice, inteligent integrate: un torpedo foarte mare și rezistent la apă, un spațiu generos de depozitare sub scaune, la prova și etravă.

Sistem de securitate unic, ușor de utilizat

Datorită acestui sistem inovator nu mai trebuie să îți faci griji pentru telecomanda separată – folosește un cod PIN pentru a seta și dezactiva sistemul de securitate și modurile de control cu ajutorul unui comutator practic și cu o atingere a ecranului de afișare CONNEXT.

Audio

Bucură-te de sunetul excepțional al boxelor și de designul acestora care se îmbină perfect cu liniile modelului WaveRunner, în culori asortate și perfect integrate cu întreg vehiculul.

Afișaj îmbunătățit

Vezi imaginea de ansamblu complet color pe cel mai mare ecran pe care îl oferim. Este echipat cu hărți GPS și completat cu sincronizare pentru smartphone.

Caracteristici suplimentare oferite standard

Bucură-te de caracteristici suplimentare oferite standard pe FX Cruiser SVHO – Limited Edition, eclisele retractabile, încastrate, permit o acostare simplă, fără stres în porturi de agrement sau atunci când ridici un suport de acostare. Grafica și schema de culori premium sunt, de asemenea, adevărate atracții.

2023 FX CRUISER SVHO

Culori:
Dark Gray Metallic (Limited edition), Red Metallic
Tip motor:
4 cilindri supraalimentați, Super Vortex High Output
Sistem de ungere:
Carter umed
Compresor de supraalimentare:
Da
Capacitate cilindrică:
1.812 cmc
Alezaj X Cursă:
86 mm × 78 mm
Compresie:
8.5 : 1
Tip pompă:
Debit axial de 160 mm
Combustibil:
Unleaded premium Gasoline
Sistemul de alimentare cu combustibil:
Injecţie electronică de benzină
Capacitate rezervor combustibil:
70 l
Capacitate ulei:
5,3 l
Lungime:
3,58 m
Lăţime:
1,27 m
Înălţime:
1,23 m
Greutate fără sarcină (kg):
397 kg
Capacitate persoane:
1-3 persoane

Trimite mesajul tau:


    Waveboat.ro